Met zorg samengesteld openhaardhout!

Bent u op zoek naar openhaardhout van een uitstekende kwaliteit? Dan hebben wij het juiste brandhout voor u! Het openhaardhout van ERES Boomverzorging is afkomstig uit uw eigen regio en is geschikt voor elke kachel of openhaard. Wij kunnen u op verschillende mogelijkheden voorzien van brandhout:
Bestellen

Gekloofd brandhout

Het gekloofde brandhout is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een mengsel van verschillende houtsoorten. Het brandhout wordt eerst op de juiste lengte gezaagd, waarna het wordt gekloofd tot een geschikte maat voor uw kachel of openhaard. Door de verschillende houtsoorten en de juiste maat zorgen wij ervoor dat de optimale warmte-vlam gecreëerd kan worden. Het gekloofde hout van ERES Boomverzorging wordt een jaar lang door de wind gedroogd, zodat u daarna over het ideale brandhout beschikt.

Bij ons is het mogelijk om de volgende hoeveelheden te verkrijgen:

  • Kist (de inhoud is 1200 liter)
  • Dozen (inhoud 9 kilo)

Bij iedere bestelling, ontvangt u één gratis zak aanmaakhout.

stukken-hout

Rondhout

Wanneer u zelf wilt kloven is het mogelijk om rondhout bij ons te kopen. Deze boomstammen hebben verschillende diktes en zijn door ons meestal op een lengte van 2,5 meter gezaagd. Daarnaast zijn er veel reststukken van één meter of zelfs korter (t/m 30cm) beschikbaar. De meeste klanten komen met hun aanhanger bij ons langs en pakken deze vol met boomstukken naar keuze. De hoeveelheid stammen die u per m³ ontvangt is afhankelijk van de stamdiktes en de lengtes. Het uitzoeken gebeurt altijd in overleg.

rondhout

Ophalen/leveren brandhout

Komt u het openhaardhout zelf bij ERES Boomverzorging ophalen? Dan hebben wij het liefste dat u dit doet op een zaterdag! Wij zijn dan geopend tussen 9:00 en 12.30 uur. Tijdens onze openingstijden is het ook mogelijk om het productieproces te bekijken. Wilt u het niet zelf ophalen? Dan kunnen wij het brandhout tot maximaal 3m³ (dat zijn bijvoorbeeld 3 kisten) bij u bezorgen. De bezorgkosten zijn €15,00 bij een maximale reisafstand van 10km.
Wij nemen altijd vooraf contact met u op voor overleg.

eres-houthandel


Bestellen

Inpakservice

Om u te ontzien van het inpakken van uw houthok, is het mogelijk om gebruik te maken van de inpakservice. Onze inpakservice word verleend door mensen met een beperking die werken voor de Zorgboerderij ’t Twisselt. Door gebruik te maken van de inpakservice, voorziet u deze mensen ook van werk. Hier staat slechts een kleine vergoeding tegenover.

ERES Boomverzorging

Nijverheidsweg 7
7021 BX Zelhem (Gelderland)
Telefoon 0314-361341
info@eresboomverzorging.nl

ISAKPBGroenkeur

Volg ons via: