Boomstronken verwijderen

Een boomstronk kan voor de nodige irritaties zorgen, zoals tijdens het aanleggen van een tuin. Het valt dan niet mee om de stronk uit te graven door de vaak lange wortels die onder de grond zitten. Die lange wortels zorgen er mede voor dat het gebruik van een kraan of trekker vaak veel schade aan de tuin veroorzaakt. De stobbenfrees is dan ook de enige juiste oplossing om definitief afscheid te nemen van de boomstronk. De stobbenfrees kan op een efficiënte en nauwkeurige wijze de boomstronk tot een diepte van 45 cm verwijderen.

IMG_0283

Wat is een stobbenfrees?

De stobbenfrees, ook wel stronkenfrees genoemd, is een handige machine die diverse begroeiing adequaat verwijdert. Denk aan bijvoorbeeld boomstronken, struiken, boomwortels en bamboe. Het grote voordeel van de stobbenfrees is dat er weinig schade ontstaat op de plaats rond de stronk. Met een diepte van ruim 45 cm zal de stobbenfrees alle mogelijke stronken kunnen verwijderen. Slechts de freespulp blijft over. Deze freespulp bestaat uit houtsnippers die in de tuin na verloop van tijd zullen verteren.

Extra voordelen:

  • De stobbenfrees is slechts 86 cm breed waardoor hij nagenoeg door elke schutting- en tuindeur past.
  • De stobbenfrees beschikt over rupsbanden waardoor hij zonder schade over de bestrating, gazon of door de border rijdt.
  • Ruw terrein en verhogingen zijn geen probleem.
  • Zand of aarde rondom de stronk hoeft niet vooraf verwijderd te worden.

Eres Boomverzorging staat voor u klaar:

De medewerkers van Eres Boomverzorging zijn speciaal getraind in de bediening van de stobbenfrees en werken daardoor veilig en efficiënt. We staan dan ook klaar om op elke gewenste locatie te kunnen werken van particulier tot bedrijf.

ERES Boomverzorging

Nijverheidsweg 7
7021 BX Zelhem (Gelderland)
Telefoon 0314-361341
info@eresboomverzorging.nl

ISAKPBGroenkeur

Volg ons via: