Overige werkzaamheden

Naast onze welbekende boomverzorgingswerkzaamheden kunnen wij ook de volgende werkzaamheden voor uitvoeren.

Tuinen en bedrijfsruimten

Het aanleggen en onderhouden van tuinen hoort niet echt bij ons dagelijkse werk. Ook al zijn we van huis uit hoveniers, onze specialiteit is boomverzorging. Desondanks gaan we een aanvraag voor een speciale tuin of buitenruimte (bij uw bedrijf) niet uit de weg. We denken graag met u mee hoe uw tuin het beste hersteld of opnieuw ingericht kan worden als er bijvoorbeeld bomen of boomstronken verwijderd zijn. Ook voor de inrichting van uw totale erf en de begeleiding daarvan bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen u tevens adviseren over de specifieke beplanting van uw erf passend bij de landschappelijke waarden in de omgeving. Na de inrichting kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud, zoals het regelmatig onkruidvrijmaken van de beplanting, het knippen van hagen, etc. Wij doen het met plezier voor u.

Houtwerk in de openbare ruimte

Wat past er beter in de natuur dan natuurlijke materialen? Om een mooi geheel te vormen met de achtergrond en omgeving is het gebruik van hout een must. Wij leggen geheel volgens de geldende normen een natuurlijke speelplek aan waar uren speelplezier beleefd zullen worden. Andere toepassingen in openbare ruimten zijn bijvoorbeeld het aanbrengen van anti-inrijpalen, van enkele tot vele honderden. Of het plaatsen van een tijdelijke afscheiding, bijvoorbeeld ten behoeve van een nieuw ingezaaid gazon. U vraagt, wij draaien. Uw ideeën zijn voor ons een bron van creativiteit.

Een andere job waar we veel plezier aan beleven is het plaatsen van afrasteringen. Op maat gemaakt, geschikt voor het diervriendelijk houden van verschillende diersoorten. Of het nu gaat om het plaatsen van veekerende rasters of een op maat gemaakt hek, met gebruik van eiken-, robinia- of kastanjehout komen we zeker uit bij uw wensen en leveren kwaliteitswerk wat tegen een (kop)stootje kan! Op aanvraag plaatsen wij ook speciale bouwwerken, die vooral door u bedacht zijn en aan uw wensen voldoen. Niets is te exclusief, daarin ligt juist de uitdaging!

IMG_7315

ERES Boomverzorging

Nijverheidsweg 7
7021 BX Zelhem (Gelderland)
Telefoon 0314-361341
info@eresboomverzorging.nl

ISAKPBGroenkeur

Volg ons via: