Bent u op zoek naar brandhout van een uitstekende kwaliteit? Dan hebben wij het juiste hout voor u! Het brandhout van ERES Boomverzorging is afkomstig uit uw eigen regio en is geschikt voor elke kachel of openhaard.

Gekloofd brandhout

Het gekloofde brandhout is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een mengsel van verschillende houtsoorten. Het brandhout wordt eerst op de juiste lengte gezaagd, waarna het wordt gekloofd tot een geschikte maat voor uw kachel of openhaard. Door de verschillende houtsoorten die minstens 1 jaar in de wind gedroogd zijn en de juiste maat zorgen wij ervoor dat de optimale warmte-vlam gecreëerd kan worden.

“Wij zorgen ervoor dat de optimale warmte-vlam gecreëerd kan worden”

Ons brandhout is verkrijgbaar in kisten met een inhoud van ca 0,8 kuub.

Rondhout

Wanneer u zelf wilt kloven is het mogelijk om rondhout bij ons te kopen. Deze boomstammen hebben verschillende diktes en zijn door ons meestal op een lengte van 2,5 meter gezaagd. Daarnaast zijn er vaak reststukken van één meter of zelfs korter (t/m 30cm) beschikbaar. Neem contact met ons op voor de huidige beschikbaarheid en eventuele ophaal- of bezorgmogelijkheden.

Brandhout bestellen

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens en wensen in of neem telefonisch contact met ons op. Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Op dit moment is er geen gedroogd, gekloofd hout beschikbaar.

Vers, gekloofd hout kunt uw wel per kist bestellen.


  Betaling geschiedt bij afhalen of ontvangst.

  Ophalen

  Komt u het openhaardhout zelf ophalen? Dit kan op zaterdagen tussen 9:00 en 12.30 uur.

  Tijdens onze openingstijden is het ook mogelijk om het productieproces te bekijken.

  Bezorgen

  Wilt u het niet zelf ophalen? Wij kunnen het brandhout tot maximaal 3 kisten bij u bezorgen. De bezorgkosten zijn €15,00 bij een maximale reisafstand van 10km.

  Wij nemen altijd vooraf contact met u op voor overleg.

  ERES IN ACTIE!

  Onze klanten aan het woord

  Ongevraagd en geheel belangeloos sturen we deze tekst, omdat we zeer tevreden zijn over deze partij en graag iets terug willen doen, naast het betalen van de rekening! In 2016 kochten wij een huis in een verwilderde bosrijke omgeving. Inmiddels hebben we 4x samengewerkt met Eres; wát een geweldig bedrijf: meedenkend: goed advies, uitstekende service en stuk voor stuk ontzettend aardige, nette en hardwerkende medewerkers die vakwerk leveren! Aanrader!
  Vera & Marcus

  De werkzaamheden die u voor ons heeft verricht; daarvan stelden wij vast dat u die tot onzer volle tevredenheid heeft uitgevoerd!

  Cees & Bea van der Neut
  Het is even wennen, zo kaal. Maar over de uitvoering heb ik niets te klagen. Jouw collega’s hebben zeer vakkundig de bomen opgeruimd en de boel netjes achter gelaten. Echt top!
  Mevr. K. Roelofsen

  Met welke

  wetten en regels

  hebben we te maken
  rondom bomen?

  • Wanneer is een kapvergunning noodzakelijk?

  • Zijn alle vogelnesten beschermd?

  • Moet ik rekening houden met het broedseizoen?