U bent bij ERES Boomverzorging aan het juiste adres voor informatie, advies en uitvoering voor zowel particulier als bedrijf als het gaat om planten, snoeien, verzorgen en verwijderen van bomen. Bent u op zoek naar een bedrijf (uit Gelderland / Achterhoek) waar geluisterd wordt naar uw wensen en waar pro-actief wordt meegedacht?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

ERES Boomverzorging

Contactformulier

Adresgegevens

Nijverheidsweg 7
7021 BX Zelhem (Gelderland)

Afhalen brandhout

Elke zaterdag tussen 9:00 en 12.30 uur.

Bankgegevens

IBAN: NL86RABO0306039133
BIC: RABONL2U

Overige gegevens

Kamer van Koophandel 74439790
BTW nummer NL8598.99.834.B.01
Algemene voorwaarden ERES Boomverzorging B.V.

Voor specialismen

moet je bij ERES zijn!

Een bedrijf met vakmensen die plezier hebben in het werken met bomen. Professionaliteit is bij ERES Boomverzorging erg belangrijk. Daarom werken wij met goed opgeleide medewerkers in ons bedrijf. Wij hebben diverse ETW (EuropeanTreeWorker) gecertificeerde mensen in dienst. Al onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing. Ook is ERES een erkend opleidingsbedrijf. Onze medewerkers zijn dan ook op de hoogte van specifieke eisen die bomen stellen aan hun groeiplaats, wet- en regelgeving, boomveiligheid, snoei- en rooitechnieken met gebruik van hoogwerker en klimuitrusting.

Binnen ERES Boomverzorging is een goede communicatie onderling en met u als opdrachtgever enorm van belang, uiteraard werkt dit door in alles wat wij doen. U als potentiële opdrachtgever merkt dit doordat we een heldere offerte uitbrengen en wij u precies vertellen hoe wij de uitvoering aanpakken. Als het werk uitgevoerd is, evalueren we of de uitvoering naar tevredenheid is verlopen.

ERES Boomverzorging werkt voor diverse opdrachtgevers waaronder gemeenten, stichtingen en landgoederen, recreatiebedrijven, hoveniers en groenvoorzieners, particulieren en diverse collega-bedrijven. Daarbij hebben we de beschikking over de juiste mechanisatie waardoor alle werkzaamheden veilig en snel uitgevoerd kan worden. Kortom, de zorg voor uw bomen ligt bij ons!

ERES Boomverzorging bestaat sinds september 2000.

In de begin jaren was ERES een VOF; die het eigendom was van Walter Rijneveld en Cees Schreuder. De eerstgenoemde leverde de eR voor de naam, Cees leverde de eS. Na een aantal mooie jaren, met tal van ervaringen besloten beide kameraden om in goed overleg uit elkaar te gaan. Walter koos er voor om zich helemaal op het hovenierswerk te richten, terwijl Cees door ging met het bomenwerk. Sinds een aantal jaar is Walter weer tussen de ‘bomenkeerls’ van ERES te vinden.

Na een aantal jaren vanuit Doetinchem te hebben gewerkt, waar we een schuur achter de woning gebruikten als bedrijfsruimte en bij de vrouw van Cees aan de keukentafel koffie werd gedronken, is ERES inmiddels in Zelhem op het industrieterrein gevestigd. ERES is gevestigd in een pand bestaande uit een woonhuis –kantoor/ kantine en opslagloods (kop-hals-romp). Als organisatie hechten we hier veel belang aan omdat het persoonlijke karakter ERES maakt tot het bedrijf zoals het nu is.

Binnen ERES werken minimaal 7 mensen. Dit is de harde kern. In het seizoen kan deze groep worden uitgebreid met een flexibele schil van maximaal 5 mensen. We kiezen bewust voor deze maximale vergroting omdat we de persoonlijkheid binnen onze organisatie willen waarborgen. Nu er voldoende ruimte beschikbaar is, wordt langzaam maar zeker ook het machinepark uitgebreid. Door al deze ontwikkelingen is ERES in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een veelgevraagd boomverzorgingsbedrijf in de regio.

WIE IS WIE?

Zie hieronder de ‘bomenkeerls’ van ERES

Eres Boomverzorging

Cees Schreuder

EIGENAAR EN BOOMVERZORGER

Eres Boomverzorging

Jordy Wikkerink

BOOMVERZORGER

Sjoerd Rouwenhorst

BOOMVERZORGER

Pim Poldervaart

BOOMVERZORGER

Jos Wisselink

BOOMVERZORGER

Thomas Blokker

BOOMVERZORGER

Remco Snijders

CHAUFFEUR

Nathan Bulten

BOOMVERZORGER IN OPLEIDING

Jad Altaher

BOOMVERZORGER IN OPLEIDING

Naam

FUNCTIE

Naam

FUNCTIE

Gerrit Ordelman

WERKVOORBEREIDER EN PLANNER

Alien Bulten

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Mark Evers

FINANCIEEL MANAGER