Een boom planten ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, in plaats van een gevelde boom of om uw boomgaard uit breiden? Wij helpen u er graag bij.

Bomen planten is echt vakwerk. Wij begeleiden u graag in dit proces; van de aanschaf tot het daadwerkelijk planten van de boom. Allereerst kijken we samen met u naar de plaats waar u de boom wilt planten. Een boom heeft genoeg ruimte nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen en hierbij houden we ook rekening met de grondsoort. Vervolgens kunnen we overgaan tot de aanschaf van een boom. Een goede boom koopt u voor de rest van uw leven en de toekomstige generaties.

“Onze bomen komen van de lokale kweker”

We werken al jarenlang goed samen met een lokale kweker. Hier komen normaal gesproken onze bomen vandaan. We gaan graag met u mee om een boom uit te zoeken. Na de aankoop van de boom volgt het plantwerk. Wij zorgen voor een voedingsrijke bodem die bij de desbetreffende boom hoort en we hebben alle kennis in huis om uw boom op de juiste wijze te planten. Tevens kunnen wij u adviseren en in overleg voorzien in de verdere verzorging van de boom.

ERES Boomverzorging

  • Advies, aankoop en planten

  • Bomen van lokale kweker

  • Juiste voedingsrijke bodemkeuze

  • Onderhoud

ERES IN ACTIE!

Onze klanten aan het woord

Ongevraagd en geheel belangeloos sturen we deze tekst, omdat we zeer tevreden zijn over deze partij en graag iets terug willen doen, naast het betalen van de rekening! In 2016 kochten wij een huis in een verwilderde bosrijke omgeving. Inmiddels hebben we 4x samengewerkt met Eres; wát een geweldig bedrijf: meedenkend: goed advies, uitstekende service en stuk voor stuk ontzettend aardige, nette en hardwerkende medewerkers die vakwerk leveren! Aanrader!
Vera & Marcus
Het is even wennen, zo kaal. Maar over de uitvoering heb ik niets te klagen. Jouw collega’s hebben zeer vakkundig de bomen opgeruimd en de boel netjes achter gelaten. Echt top!
Mevr. K. Roelofsen

De werkzaamheden die u voor ons heeft verricht; daarvan stelden wij vast dat u die tot onzer volle tevredenheid heeft uitgevoerd!

Cees & Bea van der Neut

Met welke

wetten en regels

hebben we te maken
rondom bomen?

  • Wanneer is een kapvergunning noodzakelijk?

  • Zijn alle vogelnesten beschermd?

  • Moet ik rekening houden met het broedseizoen?

Bekijk de flyer